Camperplaatsen & Campers in Portugal

Camperplaatsen & Campers in Portugal

Op deze pagina zullen wij leuke, bijzondere en mooie camperplaatsen gaan verzamelen in Portugal. Waar mag u met uw camper gratis overnachten? Veel gemeenten hebben speciale camperplaatsen ingericht waar u de nacht kan doorbrengen. Sommigen zelfs met een volledig ingericht servicestation erbij en sanitaire voorzieningen.

Camperplaatsen

Er zijn in Portugal veel mogelijkheden om gratis of tegen een klein bedrag ergens te overnachten met de camper. Het is niet op alle (grote) gemeentelijke campings toegestaan maar die van Porto en Lissabon zijn zeker aan te bevelen. In Portugal is het ook toegestaan om op openbare plekken te overnachten met de camper. Hoewel het ook hier meer aan banden gelegd wordt. Een website voor meer informatie die ook goed up-to-date is: Camperplaatsen Portugal

Camper huren

Niet iedereen is in de gelukkige omstandigheid om een eigen camper te bezitten. Wilt u toch eens met een camper op vakantie dan zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Wij zijn partner van een aantal bedrijven. Als u via onze website bij deze bedrijven een camper huurt dan krijgen wij een kleine vergoeding. Deze vergoeding komt ten goede aan de werkplaats van Camper Service Portugal. Wilt u van Nederland of België naar Portugal rijden en terug of wilt u terug vliegen dan kunt terecht bij Camper huren Europa.

Wij raden u aan ook altijd goed verzekerd op vakantie te gaan:
NKC Camperverzekering