Camper Service Portugal

Reparaties

Helaas krijgt elke camper bezitter weleens te maken met ongewenste mankementen. Dit is nooit fijn maar bij ons kunt u terecht voor alle reparaties die nodig zijn. Wij helpen u snel en vakkundig weer op weg.

Reparaties aan uw camper

U kunt bij ons terecht voor grote én ook kleine reparaties. Een koelkast die niet naar behoren werkt. Een deur die niet sluit of een lekkage. Elk mankement kunnen wij voor u oplossen. Bent u onderweg en heeft u een probleem, kom gerust langs. Wij bekijken en onderzoeken het mankement. Hierbij streven wij ernaar om u zo snel en probleemloos weer op weg te helpen.

Lukt dat in eerste instantie niet dan kijkt Marien samen met u naar een tijdelijke oplossing. Een tijdelijk maar werkende oplossing zodat u in ieder geval uw vakantie kan vervolgen. In overleg kunt u dan besluiten om op een later tijdstip terug te komen om de reparatie alsnog in zijn geheel te laten uitvoeren. Zo heeft u in ieder geval een zorgeloze vakantie én bij thuiskomst een camper in goede conditie.

Volkswagen campers bij camper service portugalHet is niet altijd mogelijk om het probleem direct te verhelpen of een tijdelijke oplossing toe te passen. In dat geval kunt u ook bij ons overnachten op de daarvoor bestemde camperplaats. Dit is uitsluitend mogelijk totdat het probleem verholpen is. Water en elektra zijn aanwezig. Evenals ook  voor uw persoonlijke hygiëne een wc en een douche. Wij vragen hiervoor een geringe vergoeding per nacht.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij kunnen dan samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

welkom bij camperservice Portugal Camperplaats tijdens uw reparaties bij Camper Service Portugal Camper Service Portugal

 

 

 

 

 

Alle voordelen nog even op een rijtje:

 Alle reparaties mogelijk
  Indien nodig een tijdelijke oplossing
    Eerlijke prijzen
  Goed vakmanschap
  Voldoende tijd voor u door afspraken systeem
  Indien nodig campeerplaats aanwezig
  Sanitaire voorzieningen aanwezig
   Elektra en water voorzieningen
  Gratis wifi tijdens uw verblijf

 


Camperplaats Terra-de-Iguanas

Indien de reparatie wat langer duurt én onze eigen tijdelijke camperplaatsen zijn reeds bezet dan werken wij samen met een nabijgelegen camperplaats.

Op iets meer dan een kwartiertje rijden ligt Camperplaats Terra de Iguanas. Speciaal voor onze klanten is er altijd een plek beschikbaar. Vraag ons naar de voorwaarden en kosten.