Camper Service Portugal

Tips & nieuwtjes

Tips en nieuwtjes speciaal voor u: camper vakantiegangers! Wij zullen u regelmatig op de hoogte te houden van onze bijzondere projecten. Soms kunnen wij u een mooie aanbieding doen, ook die plaatsen we dan hier voor u.

Helaas is het zo dat wij ook steeds vaker horen dat er campers in zijn geheel gestolen worden. Een mooi stadje of een andere bezienswaardigheid bezoeken. U camper buiten de stad of elders geparkeerd, en bij terug komst tot de ontdekking komen dat u kostbare bezit met al uw eigendommen erin weg is! Dit kunt u voorkomen door een versnellingsbak slot te laten plaatsen. Er zijn verzekeraars die dit al verplicht stellen. Wij zijn de officieel dealer in Portugal van Constructsloten. (meer bekend in de volksmond als de Bearlock) Het slot wordt op professionele wijze geplaatst. En het wordt door ons, voor u geregistreerd.

Zijn er nieuwe snufjes op de markt dan laten we u dat hier weten. Verder delen we onze kennis en ervaring op camper gebied in Portugal hier met u. Tips en nieuwtjes over mooie camper plaatsen en andere bijzondere plekjes in Portugal.

Klik hier om naar al onze tips en nieuwtjes te gaan!

volkwagen bus VW camper tips