Wat te doen bij pech? en meer tips

Wat te doen bij pech? en meer tips

Hoe vervelend ook maar het kan altijd voorkomen dat u pech krijgt onderweg. Pech aan de camper of pech door andere (externe) oorzaken. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Op deze pagina vindt u informatie hierover maar ook veel andere tips die nuttig kunnen zijn tijdens uw reis in Portugal. Kijk hier af en toe eens. Wij vullen deze pagina regelmatig aan. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Uiteraard gaan wij ervan uit dat u goed verzekerd op reis bent gegaan. Wij raden u aan om een verzekering bij de ANWB te nemen.

De bombeiros – hulp bij pech

Bombeiros in PortugalEr zijn in Portugal redelijk veel wegen die eindigen in een onverharde weg. De bombeiros is in Portugal niet alleen er voor het blussen van branden maar helpen op veel meer fronten. Aangezien zij goed uitgerust zijn om  in de bossen en de bergen te rijden worden zij vaak ingezet bij pech.

Loopt u onverhoed vast op een weg die ‘opeens’ over is gegaan in een zandpad of komt u de helling niet meer op. Geen nood maar neem contact op met de bombeiros

Overige tips

Helaas zult u onderweg ook moeten tanken. Met de tankpas van Total Card kunt u korting krijgen op het tanken. ONLINE AANVRAGEN TOTAL CARD voor hoge korting op brandstoffen.

Natuurlijk hopen we dat u geen pech krijgt en een onbezorgde vakantie heeft. Echter soms krijgt u te maken met pech of erger. Wij zullen u zo goed mogelijk helpen en alles doen wat in ons vermogen ligt. Echter een goede verzekering raden wij u zeker aan.
NKC Camperverzekering