Tevreden klanten

Tevreden klanten

Rondreizend door Portugal of er vaker komen op vakantie. Woon je in de omgeving of zelfs verder weg? Steeds meer mensen weten ons inmiddels te vinden. De ‘klachten’ zijn zeer uiteenlopend maar Marien vindt het een ware sport om alles op te sporen en te verhelpen. Het ultieme compliment is als men als tevreden klanten zijn terrein weer verlaten.

reparatie gasleidingen en gaslek in camper van rondreizend gezin weer tevreden klanten op pad
tevreden klanten na reparatie gasleidingen camper

Eerst kwam er afgelopen week een rondreizend Nederlands gezin. Zij maakten een wereldreis en waren net voor de lockdown in Portugal aangekomen. Na een rondreis door Portugal was het de planning om de geleende camper terug te rijden naar Nederland. Gas strooide echter roet in het eten of meer in de planning.

Het stonk binnen nogal naar gas. Na enig onderzoek leek het een vrij simpel euvel te zijn wat makkelijk te verhelpen leek. Namelijk het drukventiel van de gasfles was stuk. Achteraf bleek dit een geluk bij een ongeluk. Want nadere inspectie bracht ook aan het licht dat de gasleidingen doorgeroest waren. De camper overnachtingsplek bracht nu gelukkig uitkomst want er was wat meer werk aan de winkel.

Marien heeft op een zo’n goed mogelijke manier de gasleidingen tijdelijk vervangen zodat zij op weg konden naar Nederland. Echter wel met de dringende boodschap dat dit in Nederland echt helemaal vernieuwd zou moeten worden. Na een goede nachtrust en een ontbijt vertrokken zij als tevreden klanten op weg richting Nederland.

tevreden klanten na vervangen onderdeel camper

tevreden klanten na vervangen onderdeel camper

Tevreden klanten waar komen zij vandaan?

Via Facebook, via google maar ook via de website! Mensen weten ons steeds vaker te vinden. Speelt ook mee dat er niet veel van dergelijke camperservicestations in Portugal te vinden zijn. In de Algarve hebben wij een collega waar we goed mee kunnen samenwerken om de mensen die in het zuiden van Portugal verblijven ook van dienst te kunnen zijn. Vraag ons gerust naar de gegevens als u deze niet kunt vinden.

Internationale klanten te mogen ontvangen blijft natuurlijk ook zeer inspirerend. Soms wel wat lastig in verband met de taal maar gelukkig brengt het Engels dan wel uitkomst. De laatste klanten die we mochten ontvangen waren Duitsers die regelmatig in Portugal verblijven. Zij hebben hier een camper waar zij dan het land mee verkennen. Best een leuke manier natuurlijk en weer eens wat anders dan een vast vakantiehuis. Wat er bij deze mensen vast nog wel een keer van gaat komen maar dat terzijde.

tevreden klanten na reparatie zonnepanelen camper
Review op google na reparatie zonnepanelen camper

Ook voor kleine reparaties

Een klein euvel is ook een goede reden om even langs Camper Service Portugal te komen. Het kan maar beter verholpen zijn voordat het erger wordt. Zo ook de eerder genoemde laatste klanten: de zonnepanelen laadde niet meer op. Dit kan natuurlijk erg vervelend zijn. Het bleek echter een kleinigheid te zijn. Er bleken nog een paar andere elektrische problemen te zijn maar ook deze waren niet groot. Een aantal aansluitingen van stekkers werkte niet meer naar behoren.

Wachten was voor deze mensen, die al aardig het Portugese tempo te pakken hadden, geen enkel probleem. Terwijl Marien met het elektra aan de gang ging, gaf ik, Rita, de mensen een oerhollandse bak koffie met een Portugese touch. Toen de koffie op was, was ook Marien klaar en konden ook deze tevreden klanten hun reis verder vervolgen.